Social Media

Mensen enthousiast maken over een product of dienst met mooie content is wat ik het allerliefste doe. Vind je het lastig om te bedenken wat je nu weer moet plaatsen op social media? Wil je graag meer doen met stories of reels op Instagram, maar heb je totaal geen inspiratie? Ik help je graag.

Mijn camera, props, een mooie achtergrond en natuurlijk het product in de spotlight. Ik stop niet voordat ik het perfecte plaatje heb. Natuurlijk kan ik ook op mijn laptop iets moois voor jou maken voor op social media.

Alleen op zoek naar tips over hoe je jouw social media net een stapje hoger kunt tillen? Ik voer een social media check voor je uit, laat weten waar je verbeterpunten liggen en geef je tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Helemaal geen tijd of geen feeling voor social media? Ik kan het beheren van social media kanalen helemaal voor je uit handen nemen. Ik maak leuke content voor je volgers en plan het allemaal voor je in, zodat jij je hier helemaal niet druk om hoeft te maken. Kun jij je bezig houden met andere belangrijke dingen!

info@keihocontent.nl

@keihocontent.nl

Drachten, Friesland