Home » Tekst

Tekst

Ik begon al met schrijven in 2014, op mijn eigen blog: www.ohsobeautiful.nl. Sindsdien ben ik eigenlijk nooit meer gestopt. Heerlijk vind ik het, om achter mijn computer stukken te tikken. Een heerlijke kop verse gemberthee ernaast en voordat ik het weet zijn we een uur en heel wat tekst verder. En nu mag ik het bijna elke dag doen!

Heb jij ook teksten nodig? Ik kijk uit naar je berichtje op info@keihocontent.nl. Mijn vingers vliegen ook graag voor jou over het toetsenbord!

Goede teksten zijn onmisbaar op elke website. Met een goede tekst kun je de aandacht van je klanten trekken, je kunt ze informeren, enthousiast maken en aansporen tot een gerichte actie. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vindbaarheid van je website in Google. Want niet alleen je klanten kijken naar tekst, Google doet dat ook.

Blogs

Misschien ben ik als blogger een beetje bevooroordeeld, maar ik hou van blogs! Met een blog kan het allemaal: nieuwtjes delen, klanten enthousiast maken over een product en dat terwijl je naamsbekendheid creëert en meer relevante bezoekers (en dus potentiële klanten) naar je website trekt. Doen dus! Is blogs schrijven niet zo jouw ding? Kost het je meer energie dan dat het je oplevert? Neem contact op, zodat ik voor jou aan de slag kan gaan.

Webteksten

Lezers van jouw website enthousiast maken over een product of dienst? De lezer direct laten weten wat jij voor hem of haar kunt betekenen? En ervoor zorgen dat deze lezer ook daadwerkelijk klant wordt? Dat is wat een goede tekst doet! Ik schrijf voor jou teksten in de juiste tone of voice, passend bij jouw doelgroep. Wil jij ook jouw website vullen met pakkende teksten? Stuur een mailtje naar info@keihocontent.nl

Social media teksten

Het is belangrijker dan ooit om in onze digitale wereld online zichtbaar te zijn. Ook jíj wilt natuurlijk zichtbaar zijn in de wereld van sociale media. Maar hoe vallen je teksten op tussen die van vele andere accounts? Houd jij je liever bezig met iets anders dan teksten schrijven? Ik schrijf voor jou knallende content waarmee je je doelgroep bereikt én je fanbase uitbreidt. Helemaal geen tijd voor social media? Ik regel het voor je.

Een creatieve blog, een informatieve webtekst, productinformatie of social media teksten. Jij roept het en ik schrijf het!

Stuur direct een mailtje naar info@keihocontent.nl

info@keihocontent.nl

@keihocontent.nl

Drachten, Friesland